Jokanović hvali Mitra: POKAZAĆE ON BRZO ŠTA ZNA!

Autor:

Sport

19.02.2018

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama igraju sve bolje u Čempionšipu, nalaze se na mestu koje vodi u plej-of za Premijer ligu, a naš reprezentativac Aleksandar Mitrović polako se nameće kao starter u ekipi Slaviše Jokanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokanovićev Fulam se penje na tabeli Čempionšipa

Naš trener je bio zadovoljan nakon poslednje pobede nad Aston Vilom 2:0, a iako Mitrović nije uspeo da se upiše u listu strelaca, Jokanovića to nije preterano zabrinulo.

- Iako nije dao gol u pobedi nas Aston Vilom, Mitrović je odigrao odličnu utakmicu. Sjajno je držao loptu i imao pozitivan uticaj na igru. Njegovo kretanje kod prvog gola omogućilo je više prostora Sesenjonu da postigne važan pogodak. Nažalost, Mitrović nekoliko meseci nije igrao, ali verujemo da ćemo mu pomoći da bude u sve boljoj formi u narednim utakmicama i da će tek pokazati šta zna - istakao je Jokanović.

Mitrović je poslednjeg dana prelaznog roka stigao na pozajmicu u Fulam iz Njukasla što je bilo od velike važnosti za našeg napadača kako bi podigao formu pred jun i učešće nacionalnog tima Srbije na Mundijalu u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading