Ljajiću pada vrednost, TORINO NEĆE USPETI DA POVRATI SREDSTVA OD SRPSKOG FUDBALERA!

Autor:

Sport

19.02.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka čelnika Torina da ne prodaju Adema Ljajića ove zime mogla bi skupo da ih košta, pošto svi italijanski mediji javljaju da našem igraču već sada cena drastično pada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ljajić ne dobija šansu nakon odlaska Mihajlovića

Ljajić je još u januaru vredeo 12 miliona evra, ali se situacija sada pogoršala za italijanski klub, pa bi moglo da se desi da izgube čak četiri miliona evra ukoliko ga prodaju. 

Druga ponuda koju je poslao moskovski Spartak za nekadašnjeg asa Partizana, a koja je u Torino stigla ovih dana sada je daleko manja i iznosi između sedam i osam miliona evra. Prelazni rok u Rusiji još nije gotov, a za Ljajića se interesuju i pojedini klubovi iz SAD i Kine.

Momak iz Novog Pazara ima problema sa ponašanjem i u gotovo svakom klubu je dolazilo do istih problema. Sada, u Torinu, nakon što je smenjen Siniša Mihajlović, Ljajić nije uspeo da nađe "zajednički jezik" sa novim šefom stručnog štaba, Valterom Macarijem, te retko igra. Tako je ove sezone na 17 utakmica zabeležio tri gola i pet asistencija i treba očekivati da napusti redove ovog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading