Trener Plzenja najavljuje: Biće malih promena za Partizan

Autor:

Sport

19.02.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Viktorije iz Plzenja Pavel Vrba oprezan je pred revanš 1/16-finala protiv Partizana. Vrba najavljuje tek minimalne promene u sastavu u odnosu na prvi susret u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vrba već ima ustaljen tim od starta sezone

Viktorija je u poslednjem meču prvenstva odigrala 0:0 protiv Sigme, ali su time samo produžili svoj niz bez poraza od starta šampionata, pa sada imaju skor od 15-2-0.

Trener Pavel Vrba je na tom meču izvršio dve izmene u odnosu na duel iz Beograda, pa je na golu bio Kozačik umesto Hruške, dok je Limberskog zamenio Kovarik. Šef struke Plzenja najavio je i da će na revanšu protiv Partizana biti promena.

- Novinari često pišu da koristim samo 13-14 igrača. Moj je rezon da je bolje imati stabilan, redovan tim i nekoliko igrača koji povremeno dobijaju šansu. Biće promena za Partizan, ali neće ih biti previše - najavio je Vrba za češke medije.

Vrbin tim je protiv Sigme Olomouc bio daleko bolji u nastavku meča, ali i pored toga nisu uspeli da zatresu mrežu rivala do isteka 90. minuta.

- Bili smo bolji u drugom poluvremenu, počeli smo da igramo mnogo ofanzivnije, da bolje kombinujemo. Stvorili smo i više šansi. Zadovoljan sam bodom. Sada nas čekaju nove teške utakmice - istakao je šef struke češkog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading