Vučelić odmah odgovorio crveno-belima: NE ZNAM ZA KLADIONICE, TIME SE BAVE U CRVENOJ ZVEZDI!

Autor:

Sport

18.02.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana produžio je rat saopštenjima večitih rivala. Ovog puta je prvi čovek crno-belih odgovorio na saopštenje Crvene zvezde povodom dešavanja na utakmici u Lučanima gde su crno-beli došli do pobede preokretom u poslednjih pet minuta utakmice.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Vučelić: Poznato je da se naše komšije bave klađenjem

Samo sat vremena po završetku meča u Lučanima, saopštenjem iz Crvene zvezde stigle su optužbe na račun Partizana da su namestili utakmicu protiv Mladosti, pošto su čak i kladionice branile uplate na taj susret.

Vučelić je rekao da su optužbe, kao i obično, neosnovane, a da se on ne bavi kladionicom, već samo ljudi iz rivalskog tabora.

- Tvrdnje da nisu bile moguće uplate tokom meča pokazuju da se naše komšije bave klađenjem, a ja o tome ne znam ništa. S obzirom na navedeno u saopštenju očekujem da će se i sada oglasiti Dragiša Binić - poručio je Vučelić.

Tim iz Lučana je ovaj susret okončao sa 9 fudbalera u polju, dok je Partizan sa dva gola od 86. do 89. minuta došao do preokreta u trijumfa. od 1:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading