Viktorija se okliznula protiv Sigme, TEK DRUGI REMI LIDERA ČEŠKE U PRVENSTVU!

Autor:

Sport

18.02.2018

17:20 >> 17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Viktorije iz Plzenja nisu uspeli da slome otpor Sigme iz Olomouca u 17. kolu češkog prvenstva, odigravši samo 0:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Plzenja ubeležili drugi uzastopni remi

Viktorija je zabeležila tek drugi remi u ovom šampionatu u 17 odigranih mečeva, ali su i dalje ubedljivo prvi na tabeli sa 14 bodova viška u odnosu upravo na fudbalere Sigme.

Crno-beli nisu imali mnogo toga da vide na ovom susretu, pošto je meč bio dosta tvrd i bez izrazitih prilika, a moguće je da je trener Pavel Vrba rešio da žrtvuje ovaj susret i sakrije karte pred revanš protiv Partizana.

Viktorija je na ovom susretu nastupila u sledećem sastavu: Kozačik - Režnik, Hejda, Hubnik, Kovarik - Horava, Hrosovksi - Petržela, Kolar, Kopic - Krmenčik

Partizan i Viktorija su remizirali u prvom meču 1/16-finala Lige Evrope 1:1 u Beogradu, nakon što su gosti poravnali rezultat u završnoj fazi utakmice golom iz ofsajda. Pre toga je Leandre Tavamba iskoristio dobar centaršut Vulićevića u 58. minutu i doveo Partizan do prednosti.

Revanš je na programu u četvrtak od 19 časova u Češkoj.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading