Crvena zvezda se oglasila nakon meča u Lučanima: VUČELĆ JE U PRAVU, U SRBIJI SE NAMEŠTA!

Autor:

Sport

18.02.2018

16:29 >> 16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda oglasila se saopštenjem nakon utakmice Super lige u Lučanima, gde je Partizan preokretom u poslednjim minutima meča došao do pobede nad domaćom Mladošću rezultatom 1:2.

RepublikaFoto: Tanjug
Ekspresna reakcija Zvezdine uprave na dešavanja u Lučanima

Crveno-beli su se osvrnuli na nedavnu izjavu predsednika Partizana Milorada Vučelića da je domaće prvenstvo namešteno. Oni su uzvratili prvom čoveku crno-belih da on to najbolje zna, pošto njegov tim najviše namešta utakmice.

Saopštenje Zvezde nakon utakmice u Lučanima prenosimo vam u celosti.

Posle današnjeg meča u Lučanima, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da joj ne preostaje ništa drugo osim da se u potpunosti složi sa nedavnom izjavom predsednika našeg najvećeg rivala, Milorada Vučelića da se u Srbiji namešta! Vučelić je u pravu i kada kaže da se unapred zna rezultat 50 odsto mečeva u ligi pa tako na kladionicama nije moglo uživo da se kladi na meč u Lučanima. Čak ni kada je domaćin poveo!

Zato pozivamo predsednika FSS, Slavišu Kokezu, da se oglasi, a ne da se krije iza svojih poslušnika. On kao najodgovorniji čovek srpskog fudbala mora da odreaguje na ono što Vučelić priča i radi i mora da reaguje posle meča u Lučanima!

Mladost je imala prednost od 1:0 do 85. minuta kada su prvo Jevtović, a zatim i Šatara autogolom tri minuta kasnije doneli pobedu crno-belima. Domaćin je inače utakmicu završio sa dva igrača manje.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 60 osvojenih bodova, dok je Partizan na drugom mestu sa 51.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading