KONTE ISKREN: Ako želimo da pobedimo Barsu, moramo da budemo savršeni!

Autor:

Sport

18.02.2018

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Antonio Konte izjavio je da londonski klub mora da odigra "savršen meč", kako bi pobedio Barselonu u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konte veruje u dobar rezultat protiv Barselone

- Znamo da imaju jednu od najboljih ekipa na svetu, možda su i favoriti za osvajanje LŠ. Mi smo uzbuđeni pošto imamo priliku da igramo važnu utakmicu protiv jakog tima i možemo da pokažemo na kom smo nivou. Moramo da pokušamo da odigramo savršenu utakmicu, da nastojimo da donosimo ispravne odluke - rekao je Konte, koji je dodao da su fudbaleri Barselone veoma vešti sa loptom.

On je istakao da bi bilo pogrešno koncentrisati se samo na čuvanje najboljeg igrača Lionela Mesija, koji nije nikada postigao gol protiv Čelsija.

- Nadam se da će nastaviti tu tradiciju, ali on je fantastičan fudbaler i moramo da ga poštujemo. Moramo da budemo složni, da radimo kao ekipa, pošto Mesija ne može da zaustavi jedan igrač. Kada ga jedan fudbaler čuva, Mesi može da bude veoma opasan - istakao je Konte.

Čelsi i Barselona igraće 20. februara na Stamford bridžu, a revanš je u martu na Nou Kampu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading