LUDNICA U MANČESTERU: Siti PROSLAVIO Triplu krunu, Holand OKUPAO Griliša šampanjcem (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2023

00:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Građani" slave istorijski uspeh.

LUDNICA U MANČESTERU: Siti PROSLAVIO Triplu krunu, Holand OKUPAO Griliša šampanjcem (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U ponedeljak je održana svečana parada Mančester sitija povodom osvajanja Triple krune. Trijumf ekipe Pepa Gvardiole u Ligi šampiona u subotu u Istanbulu, usledio je posle osvajanja Premijer lige i FA kupa.

 

 

Početak parade je odložen zbog kako je navedeno "nepovoljnih vremenskih uslova", ali na kraju jaka kiša i grmljavina nisu pokvarili raspoloženje među navijačima i fudbalerima "građana".

Nekoliko hiljada fanova u svetlo plavim dresovima i obeležjima prošetalo je ulicama grada, dok su se fudbaleri Sitija vozili klupskim autobusima. Na snimcima se vidi da su svi bili veseli. Snimljen je i trenutak kada je najbolji strelac tima Norvežanin Erling Haland bukvalno okupao Džeka Griliša šampanjcem.

 

 

Mančester siti je drugi engleski klub u istoriji kome je uspelo da u jednoj sezoni osvoji sva tri najvažnija takmičenja, Pre njega to je pošlo za nogom samo fudbalerima gradskog rivala Mančester junajteda 1999. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading