(VIDEO) Evo kako su italijanski komičari ismejali Kontea

Autor:

Sport

15.02.2018

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urednici italijanske satirične emisije Le Lene Alesandro Onis i Stefano Korti odlučili su da se našale sa menadžerom Čelsija Antoniom Konteom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konte nije izdržao šalu

Oni su poslali svog izaslanika na konferenciju za medije koju je držao menadžer Čelsija. On se predstavio kao novinar, a kada je dobio reč izvadio je tablet i Konteu pustio poruku svojih šefova.

- Antoniooo, šaljemo ti glasnika i dar od tvog najnovijeg prijatelja Žozea Murinja. Rekao nam je da te voli. Obećaj nam da ćeš, kada sledeći put igrate međusobno, ti isto da uradiš - rekli su italijanski komičari.

Međutim, to nije bilo sve. Pošto je Konte odgledao snimak, italijanski "novinar" je izvadio dres Mančester junajteda sa imenom Kontea i brojem 1, kao i sa lažnim potpisom Žozea Murinja.

On je pokušao da ubedi Kontea da uzme ovaj dres, ali Antonio to nije želeo. U celu priču se potom umešao portparol Čelsija, koji je zatražio od tzv. novinara da prekine sa predstavom.

Italijanski novinari su Murinjov potpis dobili ispred hotela pred gostovanje Junajteda u Ligi šampiona. Oni su dobili autogram sa posebnom posvetom, ali mu nije pokazao da je na leđima ime i prezime menadžera 
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading