Nemaju samo crno-beli problema, PLZENJ BEZ TROJICE IGRAČA U BEOGRADU!

Autor:

Sport

14.02.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema samo šef struke crno-belih Miroslav Đukić kadrovske probleme pred prvi duel Lige Evrope protiv Viktorije iz Plzenja. Njegov kolega na drugoj strani Pavel Vrba neće moći da računa na trojicu igrača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Plzenja neće biti kompletni u Beogradu

Najveći udarac svakako je izostanak ofanzivnog veziste Vaclava Pilara, koji je propustio nekoliko pripremnih utakmica i tek se vraća u trenažni proces zbog čega je, kako navode češki mediji, Vrba rešio da proba neku drugu varijantu. Pilar je u prvom delu sezone odigrao 10 mečeva i dao dva gola.

Pored Pilara u kombinaciji za sastav neće biti ni Andreas Ivanšic, kao ni Dijego Živulić.

Kada je u pitanju Andreas Ivanšic, Česi tvrde da, iako je dobijao šansu tokom priprema u Španiji, nije ubedio Vrbu da bi trebalo da dobije mesto pre igrača kao što su Tomaš Horava, Patrik Hrošovski , Daniel Kolar i Aleš Čermak.

Dijego Živulić, štoper rođen u Rijeci, trudio se tokom pripremama da se izbori za mesto u zadnjoj liniji, ali je njegova sudbina izgleda takva da će se umesto za duel sa Partizanom spremati za okršaj u dresu mladog tima Viktorije sledećeg vikenda.

Ostatak nema problema sa povredama, a češki mediji navode da će prednost na golu dobiti Aleš Hruška umesto Kozačika, kako je bilo prvobitno planirano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading