(VIDEO) Prijović rešeta, PAOK ide ka tituli!

Autor:

Sport

12.02.2018

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri solunskog PAOK-a nastavili su sa dobrim partijama u prvenstvu Grčke. Oni su u 21. kolu savladali AEL iz Larise rezultatom 3:0, a treći gol na meču bio je delo našeg Aleksandra Prijovića.

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Prijović i PAOK idu ka tituli u Grčkoj

Sve dileme oko pobednika praktično su razrešene već u prvom delu igre. Najpre je Prijović asistirao Skahovu kod prvog gola, a zatim su crno-beli još jednom zatresli mrežu Larise neposredno pred odlazak na odmor.

Sudbinu AEL-a je u nastavku zapečatio upravo Prijović posle dobre akcije sa Pelkasom za 3:0. Upravo ovo je i bio konačan rezultat meča, pošto je PAOK rutinski odradio posao u nastavku.

Inače, Prijović se ovim golom izjednačio sa Ansarifardom iz Olimpijakosa na čeli liste strelaca u grčkoj Superligi. Takođe i navijači PAOK-a imaju razloga za zadovoljstvo pošto je njihov tim ovom pobedom ponovo preuzeo vrh tabele sa dva boda prednosti u odnosu na atinski AEK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading