Moglo je sve da bude drugačije: KEJNA ODBILI U ARSENALU ZBOG DEBLJINE!

Sport

12.02.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih napadača u Engleskoj, ali i u celoj Evropi Hari Kejn mogao je da u mladosti završi u redovima velikog gradskog rivala Arsenala. To što sada trese mreže u Totenhemu, umesto za "Tobdžije" krivica je trenera iz omladinskog pogona kluba sa "Emirata" koji su ga olako odbacili.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kejna odbacili u Arsenalu zbog viška kilograma

A glavni razlog zbog kog Kejn nije bio dovoljno dobar za Arsenal jeste njegova telesna konstitucija. Naime, Kejn je kao dete patio od viška kilograma, zbog čega su ga mnogi treneri sumnjičavo gledali kada je počinjao da trenira.

Lijam Brejdi direktor akademije Arsenala iz tog perioda priznao je istinitost ovih navoda.

- Nažalost da. Bio je 'debeljuškast' i nije bio atleta ali smo sve videli pogrešno. Čak ga je i Totenhem pozajmljivao u niže lige tri ili četiri puta. Ali svojom odlučnošću on gradi veliku karijeru i to zaslužuje. Taj dečko ima karakter koji ga uvek tera da se unapređuje - rekao je Brejdi, a prenosi "Dejli mejl".

Brejdi sjajnog napadača Totenhema stavlja u društvo Kristijana Ronalda, Lionela Mesija i Roberta Levandovskog, jer ima golgeterski učinak koji to opravdava.

Ljudi iz Arsenala su sigurno često gutali knedle zbog ovakve odluke, a pogotovo ih boli sedam pogodaka koje je Kejn do sada postigao u gradskim derbijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading