(FOTO) Šveđani poželeli "ledenu" dobrodošlicu Arsenalu!

Autor:

Sport

12.02.2018

16:06 >> 16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala u četvrtak igraju prvi duel Lige Evrope protiv švedskog Estersunda, a izabranici Arsena Vengera više strahuju od niske temperature koja ih čeka na tom meču, nego od snage rivala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbalere Arsenala čeka ledom okovan stadion u Švedskoj

Verovatno da su i u Estersundu svesni da bi im niska temperatura u ovom slučaju mogla biti saveznik, pošto su se oni više navikli na takve uslove od gostiju iz Londona.

U skladu sa tim simpatični švedski klub, koji je jedno od najvećih iznenađenja ove sezone u Ligi Evrope, poželeo je dobrodošlicu protivničkoj ekipi Arsenala.

- Spremni smo za vas?! Da li smo vam spomenuli kako izgledaju naše svlačionice? - okačio je Estersund na svom "Tviteru" uz sjajnu fotografrafiju.

Navijači, ali i igrači Arsenala moraće dobro da se zagreju, u četvrtak je najavljena temeperatura -7 stepeni Celzijusa. 

Ono što je posebno zanimljivo u celoj priči pred ovaj meč jeste činjenica da je Estersund osnovan 1996. godine, nekoliko nedelja nakon što je Arsen Venger postao menadžer "Tobdžija".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading