Pomoć prijatelja: Srpski fudbaleri iz Rusije otkrili Zvezdi slabu tačku CSKA!

Autor:

Sport

11.02.2018

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica srpskih fudbalera koji u Rusiji nastupaju za FK Tosno Marko Poletanović, Nikola Trujić i Rade Dugalić otkrili su crveno-belima recept za pobedu protiv moskovskog CSKA.

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Šansa za crveno-bele leži u nešto sporijoj odbrani CSKA

Bivši igrač crveno-belih Marko Poletanović kaže da je pratio sve utakmice svog bivšeg kluba ove sezone. On kaže da potencijalna šansa leži u prvom meču, pošto je CSKA na domaćem terenu gotovo nepobediv.

- Pratio sam Zvezdu ove sezone, Miloje je napravio dobar tim. Želim joj svu sreću protiv CSKA. Treba da bude disciplinovana i borbena, posebno na sredini terena. Zvezda svoju šansu mora da traži na svom stadionu jer mislim da će joj biti mnogo teško u Moskvi - rekao je Poletanović u razgovoru sa novinarima.

On je naglasio da opreza nikad nije dosta u sudaru protiv tako iskusne ekipe kakva je CSKA.

- Mnogo su jaki, čvrsti, disciplinovani. Dugo godina su zajedno i Zvezdi neće biti lako. Imaju brze igrače i biće mnogo teško. CSKA je iskusna ekipa - istakao je Poletanović.

Nekadašnji napadač Partizana Nikola Trujić veruje da Zvezda ima svoje šanse u dvomeču sa CSKA i da mora da iskoristi činjenicu da su štoperi ruske ekipe nešto sporiji.

- CSKA ima malo starije igrače u odbrani i tu može da bude Zvezdina šansa jer ima brza krila, a oni nisu nešto sporiji pozadi. Ali, opet, mnogo su iskusni. Svakom se desi propust i Zvezda sigurno može da stvori najmanje dve-tri šanse i treba da ih realizuje jer ih neće biti mnogo - rekao je Trujić.

Treći Srbin iz FK Tosne Rade Dugalić kaže da CSKA ima paklen ofanzivni red, koji svakoj ekipi može da zada mnoštvo glavobolja.

- Vitinjo je odličan tehničar, tu je Olanare koji je strašan igrač, on prima svaku loptu, spušta ih, bije se... Sve ide preko njih dvojice. Sada je tu i Musa i biće Zvezdi teško. Ali, sa dobrom igrom u odbrani mislim da će izdržati u te dve utakmice. Može da se napravi rezultat, svi verujemo u Zvezdu - poručio je Dugalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading