SKANDAL EPSKIH RAZMERA: Prekida se španska Primera?

Autor:

Sport

18.04.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačna odluka mogla bi da bude doneta već u naredna 24 sata ili najkasnije do kraja tekuće nedelje.

SKANDAL EPSKIH RAZMERA: Prekida se španska Primera?

Foto: Tanjug/AP

El Klasiko

Zbog štrajk koji su najavile fudbalske sudije, a sve zbog niza verbalnih pretnji i fizičkih napada koje su određeni arbitri trpeli poslednjih sedmica, postoji ozbiljna indicija da bi sva fudbalska prvenstva u Španiji mogla da budu prekinuta.

Republika

Foto: Tanjug

Robert Levandovski

Inicijalna kapisla za ovakvu reakciju sudija bila je situacija u kojoj se našao Antonio Poso. Naime, on je fizički napadnut posle utakmice mladih ekipa Polilasa i Kalavere, tako što je oboren na patos i udaran dok je bespomoćno ležao.

Nakon pomenutih nemilih scena, direktor Valensije Havijer Solis je verbalno optužio sudije za pljačku posle duela sa Seviljom.

- Ovo smrdi, ovo je sramota, ovo je pljačka u slow motion-u i piše se velikim slovom - glasila je izjava koja je pokrenula lavinu.

Konačna odluka mogla bi da bude doneta već u naredna 24 sata ili najkasnije do kraja tekuće nedelje.

U elitnoj Primeri do sada je odigrano 29. kola, a devet rundi pre kraja Barselona ima prednost na vrhu tabele sa 11 bodova više u odnosu na Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading