ENGLEZI TRENIJARU STROGOĆU NAD SRBINOM: Aleksandar Mitrović DRASTIČNO kažnjen!

Autor:

Sport

04.04.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mitrogol" se na meču Mančester junajteda i njegovo Fulama uneo u lice arbitru Krisu Kavani i prigovorio mu zbog lošeg suđenja, a tom prilikom je koristio neprimeren rečnik. Takođe, došlo je i do blagog fizičkog kontakta.

ENGLEZI TRENIJARU STROGOĆU NAD SRBINOM: Aleksandar Mitrović DRASTIČNO kažnjen!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Srpski napadač Aleksandar Mitrović kažnjen je zabranom igranja na osam utakmica Premijer lige zbog toga što je na meču njegovog FulamaMančester junajteda dobio crveni karton.

 

 

Na tom susretu, Mitrović se uneo u lice arbitru Krisu Kavani i prigovorio mu zbog lošeg suđenja, a tom prilikom je koristio neprimeren rečnik. Takođe, došlo je i do blagog fizičkog kontakta, nakon čega su počeli apeli u Engleskoj da se na primeru reprezentativca Srbije "zavede red".

Podsetimo, prvobitno je Mitrović suspendovan na "samo" tri utakmice, međutim procenjeno je da ta kazna ne odgovara incidentu koji je izazvao, pa se ubuduće neće tolerisati bilo kakva polemika sa arbitrima, posebno ako dođe do fizičkog kontakta. Videćemo da li će to i u praksi biti tako, pošto se čini da je Mitrović dobio veliku kaznu samo zbog ogromnih pritisaka javnosti i želelo se da bude kažnjen za primer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading