ŠOK ZA LJUBITELJE FUDBALA Zimska pauza i u Premijer ligi!

Autor:

Sport

06.02.2018

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad niko drugi ne igra, oni su na terenu... Izgleda da je došlo vreme da se i u Premijer ligi stvari postave drugačije. Sve su veće šanse da Azar, Firmino i ostale zvezde najjače fudbalske lige na svetu malo predahnu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Njegovi momci će imati vremena za predah: Gvardiola

Raspored je gust, igrači zaista nemaju vremena za odmor i povrede su sve češće. Čelnici Premijer lige već prave planove za sezone koje dolaze, a u pregovorima oko novog ugovora o TV pravima nalazi se jedna zanimljiva činjenica.

Navodi se da Premijer liga razmatra da od sezone  2019/2020 uvede zimsku pauzu.  Prestižni "Bi-Bi-Si" tvrdi da je ovako nešto više nego realno, jer skoro sve lige na svetu imaju predah tokom sezone. 

Treneri smatraju da "raspored ubija" i da igrači snose velike posledice, tako da će ova vest za njih biti sjajna. Ipak, jedno je sigurno, svim ljubiteljima fudbala biće čudno ako za praznike, po starom dobrom običaju neće moći da uživaju u Premijer ligi i velikoj borbi za bodove. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading