Sud potvrdio PRESUDE ZA TROJICU HRVATA SA DERBIJA!

Autor:

Sport

05.02.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu prihvatio je nagodbe trojice hrvatskih državljana koji su pravili nerede na 156. večitom derbiju. Njih trojica sklopili su sporazum sa Tužilaštvom po kom su im određene kazne od četiri do šest meseci zatvora.

RepublikaFoto: Starsport
Trojica Hrvata priznali krivicu

Splićani Hrvoje Baković (32) i Ante Firić (27) osuđeni su na po pola godine zatvora, dok je Ivan Roland Mišković dobio kaznu od četiri meseca iza rešetaka. Pored toga njih trojica će imati zabranu ulaska u našu zemlju na pet godina nakon odsluženja propisane kazne.

Još trojica hrvatskih državljana otišla su u pritvor nakon izazivanja nereda na poslednjem fudbalskom večitom derbiju odigranom 13. decembra na stadionu Partizana.

- Navijači čije je nagodbe sud prihvatio danas biće prebačeni na odsluženje kazne u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Preostala trojica, najverovatnije će pred sudom biti sutra. Poznato je da su se trojica optuženih odrekli prava da ulože žalbu na presudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading