NOVOSAĐANI PRETE PARTIZANU: U Humskoj možemo do pozitivnog rezultata!

Autor:

Sport

09.02.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bilo bi lepo jer bismo dobili na samopiouzdanju i daćemo sve od sebe ta to uradimo. "

NOVOSAĐANI PRETE PARTIZANU: U Humskoj možemo do pozitivnog rezultata!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Novosadska Mladost u subotu od 18.30 gostuje Partizanu u meču 21. kola Superlige Srbije. Uprkos težini izazova Ljubomir Ristovski, strateg Mladosti, pred put u Beograd naglasio je da njegov tim ne nosi belu zastavu.

Republika

Foto: Starsport

Ljubomir Ristevski

- Teška nedelja je iza nas, pretrpeli smo bolan poraz koji nismo očekivali, ali život ide dalje i moramo se podići. Partizan je favorit i nemamo šta da izgubimo. Pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo, da ne napravimo greške koje smo pravili na prolećnoj premijeri, da igramo bolje i jednostavnije. Neće biti lako jer je Partizan kvalitetan tim i igra na domaćem terenu. Siguran sam da ne možemo da ponovimo onako slabu partiju kao protiv Javora. Taj poraz bio je neprijatan i neočekivan, međđutim imajoš mnogo da se igra. Nećemo već posle prve utakmice razmišljati pesimistično. Mnogo je novih igrača i očekujemo da vremenom budemo sve bolji. Dokle god postoji šansa radićemo i nadati se opstanku. Šest je bodova razliike i još mnogo ima da se igra. Sve će zavisiti od nas i naših iagra. Liga je takva da svako svakoga može da pobedi, raspored je težak za nas u narednim kolima, ali Spartak je iznenadio Partizan, zašto ne bismo mogli i mi - kazao je Ristovski.

Mladost posle 20 kola zauzima pretposlednju poziciju sa 13 osvojenih bodova, međutim skroman učinak nije ugasio nade Novosađana što potvrđuje sav veziste Nemanje Milića .

- Znamo protiv koga igramo u subotu i šta nas očekuje, svesni smo kvaliteta i slabosti rivala. Verujem u ovu ekipu i smatram da možemo da se vratimo u Novi Sad sa pozitivnim razultatom. Bilo bi lepo jer bismo dobili na samopiouzdanju i daćemo sve od sebe ta to uradimo. Ne idemo u Humsku samo da bismo otišli - rekao je Milić.

Dres Mladosti danas je zadužio iskusni štoper Nikola Vujadinović koji međutim neće biti u konkurenciji za subotnji susret.

- Želeli smo ga, naročito posle povrede Srđana Grabeža koji je takođe levonog. Znamo kakav je igrač, igrao je protiv nas jesenas, odradio je cele pripreme sa Čukaričkim i spreman je. Insistirao sam da dođe, a u konkurenciji ga očekujem već posle utakmice sa Partizanom - rekao je Ristovski.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading