Odjavio Italijane: KONTE OSTAJE U ČELSIJU DO KRAJA UGOVORA!

Autor:

Sport

02.02.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski menadžer Antonio Konte razvejao je sve sumnje povodom odlaska iz kluba, potvrdivši da neće menjati sredinu u skorije vreme. Harizmatični trener je imao ponude da se vrati u domovinu, ali je odlučio da ne menja sredinu u skorije vreme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konte ne želi još da ide iz kluba

Antonio Konte ostaje u Čelsiju do kraja ugovora, uprkos svim nesuglasicama sa klupskim direktorima po pitanju vođenja transfer politike.

Konte se dovodio u vezu sa prelaskom na klupu nacionalnog tima Italije, ali je rešio da se zahvali na ponudi Alesandra Kostakurte, visokog funkcionera tamošnjeg saveza.

- Nemam u planu da razgovaram sa Kostakurtom. To iskreno govorim, nema ništa. Kostakurta mi je prijatelj i igrali smo zajedno za reprezentaciju 1994. godine. Možda je zaboravio da imam još 18 meseci ugovora sa Čelsijem i moja namera i želja je da ispoštujem ugovor do kraja - rekao je Konte.

Italijan se poslednjih sedmica nalazi pod ogromnim pritiskom javnosti, pošto je Čelsi pobedio u samo jednoj utakmici ove godine. Plavci su, takođe, ispali od Arsenala u Liga kupu.

Konte je prošle sezone predvodio tim do velikog uspeha u Premijer ligi gde su se okitili naslovom šampiona, a ove sezone se Čelsi bori za plasman u Ligu šampiona, sa debelim zaostatkom u odnosu na prvoplasirani Mančester siti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading