EKSPRESAN OTKAZ u Al Nasru!

Autor:

Sport

08.01.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan potez vlasnika ovog kluba.

EKSPRESAN OTKAZ u Al Nasru!

Foto: Alnassr.sa

Kristijano Ronaldo, portugalski fudbaler, pojačao je ove zime ekipu Al Nasra, u jednom od najšokantnijih transfera u istoriji fudbala.

Portugalac je u Saudijskoj Arabiji dobio doček iz snove, kuću kakvu mnogi mogu samo da sanjaju, kao i ogromne pare, a sada su iz Al Nasra odlučili i da mu uklone konkurenciju iz napada.

Vinsent Abubakar, napadač selekcije Kameruna, napustio je saudijski Al Nasr, prenosi agencija "AFP".

U saudijskoj ligi je ograničen broj stranaca, pa je zbog dolaska Ronalda neko morao da pakuje kofere, a izbor je pao na iskusnog napadača Kameruna, koji je bio strelac i asistent na meču protiv Srbije na Mundijalu.

Foto: Tanjug/AP

Vinsent Abubakar je u Kataru postigao dva gola

Ronaldo je sada prvi napadač ekipe, pa su čelnici kluba odlučili da se odreknu sjajnog Kamerunca koji je imao visoku platu u klubu. Međutim, kako trenutno stoje stvari, Abubakar neće imati problema da nađe novi klub, pošto su za njega navodno zainteresovani Mančester junajted, Rajo Valjekano i Fenerbahče.

Ronaldo bi trebao da debituje za Al Nasr 22. januara, kada mu istekne suspenzija iz Mančester junajteda od dve utakmice neigranja.

Vinsent Abubakar je u karijeri igrao za ekipe Valensijena, Lorijena, odakle je usledio transfer u Porto. U Portugalu je igrao najbolji fudbal u životu, a pre Al Nasra je igrao i za turski Bešiktaš, u kom je proveo ukupno dve sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading