ŠOKIRAO NAVIJAČE: Ibrahimović ZAPANJIO SVET svojom objavom - usledile STRAŠNE KRITIKE!

Autor:

Sport

26.12.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se našao u centru pažnje.

ŠOKIRAO NAVIJAČE: Ibrahimović ZAPANJIO SVET svojom objavom - usledile STRAŠNE KRITIKE!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović, legendarni fudbaler, ponovo se našao u centru pažnje, a gotovo cela planeta bruji o njegovom potezu.

Ibrahimović, koji se žestoko izblamirao jer nije prisustvovao sahrani svog velikog prijatelja Siniše Mihajlovića, a da pritom nije ni preko društvenih mreža odao počast legendi srpskoh i evropskog fudbala, sada je objavio čestitku za Božić kojom je razbesneo mnoge.

Fudbaler je, za razliku od većine sportskih zvezda koji se slikaju uz jelku i u porodičnom okruženju, objavio fotografiju iz ringa. I to polugolišav sa rukavicama koje upućuju na to da se sprema za borbu. Ali, ni tu nije stao, pa je Ibrahimović uz sliku poslao jednu rečenicu, koja je razljutila brojne korisnike društvene mreže Tviter.

- Srećan Božić Vama i vašim suprugama! Ćao - napisao je Ibrahimović.

Mnogi su u komentarima kritikovali, najblaže rečeno Ibrahimoviću, na provokativnoj poruci, koja nikako nije u duhu ovog najradosnijeg hrišćanskog praznika. Takođe, Ibrahimović ima suprugu, pa nije najjasnije zašto se odlučio na ovakav vid čestitke.

Švedski internacionalac trenutno nastupa u ekipi Milana, međutim, i dalje nije odigrao nijedan meč ove sezone zbog povrede, a pitanje je kada ćemo 41-ogodišnjeg napadača ponovo videti na terenu. Poslednji nastup u crveno-crnom dresu je upisao još u maju, kada je Milan porazio Sasuolo u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading