ILIEV HVALI IVANOVIĆA: On je evropski igrač!

Autor: b92.net, Republika

Sport

22.01.2018

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je da je klub dogovorio transfer veznog igrača Đorđa Ivanovića iz subotičkog Spartaka.

RepublikaFoto: Starsport
Iliev je zadovoljan novim pojačanjem Partizana

Iliev nije mogao da komentariše finansijske detalje transfera.

- Poslali smo jutros zvaničnu ponudi i dobili potvrdu Spartaka da prihvata. Sutra bi trebalo da obavi lekarske preglede i da ga predstavimo, da bi već u sredu putovao na pripreme sa timom - rekao je Iliev i dodao:

- Ne pamtim kad je u srpskom fudbalu igrao toliko dominantan igrač, a da nije iz Partizana ili Zvezde. Poslednji igrač oko koga se vodila značajnija borba je bio Mirko Ivanić iz Vojvodine. Izuzetno sam zadovoljan jer je on igrač posebnih karakteristika, drugačiji od svih onih iz naše lige, čak i nekih naših igrača po Evropi. Evropski profil veznog igrača koji može da odgovori u nekoliko sistema, koga dovodim kao da dovodim igrača iz inostranstva. S tom željom, ambicijom, da ne kažem euforijom.

Ivanović je po prirodi vezni igrač, ali igra na više pozicija.

- Može da igra drugog špica, klasičnu desetku, na dve pozicije ofanzivnog veznog, a u nekom sistemu Partizana i da igra krilnog igrača, jer naša krila nisu klasična krila. Može da odgovori na 3-4 pozicije, zavisi od utakmice do utakmice i želje trenera kako da se suprotstavi protivniku - naveo je Iliev. 


On je istakao da Partizan nije završio prelazni rok. Prethodnih dana mediji su spekulisali da Partizan dovodi Jurija Vakulku i Žerara Gou. 

- Imam želju da dovedem još dvojicu igrača. Ništa nije istina u vezi Goe. Za Ukrajinca ćemo videti. Nezavisno od njih, imam dvojicu u planu - zaključio je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading