Juventus se povlači iz trke?

Autor: I. V.

Sport

22.01.2018

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Segej Milinković Savić juče je odigrao fantastičnu utakmicu protiv Kjeva. Njega su sa tribina pratili skauti Mančester sitija i PSŽ-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić je sada bliži Mančesteru nego Torinu

Lotito je nedavno rekao da Sergej neće ići nigde iz Lacija ali teško da će "nebesko plavi" moći da odole ponudama od preko sto miliona koje bi mogle da stignu iz Mančestera i Pariza. 

Parižani su u problemu jer moraju da ostanu u okvirima finansijskog ferpleja, a takođe moraju da isplate 180 miliona evra za Kilijana Mbapea koji dolaze na naplatu. Lotito želi sav novac odmah i neće pristajati na rate, a Parižani to mogu da obezbede samo prodajom igrača.

Mančester siti nema tih problema. Pa ne bi čudilo da pošalju astronomsku ponudu za Srbina. Finansijski su jako moćni i vrlo je moguće da će na leto pokušati da u svoje redove dovedu jednog od najboljih mladih veznih fudbalera na svetu. 

Sergejeva želja je da ostane u Italiji. Što se njega tiče može da ostane i u Laciju, ali preferira prelazak u Juventus. Ipak, kako sada stvari stoje crno-beli iz Torina nisu u mogućnosti da dovedu udarnu iglu Lacija jer je cena za njihove standarde previsoka. Ipak, imali su Juventini i velikih transfera, a poslednji takav je bio dovođenje Iguaina. 

Stara torinska dama odavno na radaru ima našeg veznjaka, pokušala je da ga dovede letos, ali čini se da su za sada odustali od ovog transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading