Italijanski mediji se utrkuju u pohvalama za Srbina: SERGEJ JE FENOMEN!

Autor:

Sport

21.01.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda Lacija u poslednjem prvenstvenom duelu sa Kjevom 3:1 bila je ukrašena sjajnom partijom našeg Sergeja Milinković-Savića. Mediji u Italiji bruje o novoj maestralnoj partiji Srbina, tipujući da bi na krilima SMS-a Lacio lako mogao do Lige šampiona!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej gura Lacio ka Ligi šampiona

Lacio je slavio protiv kluba iz Verone pred svojim navijačima rezultatom 3:1, čime su pretekli Juventus kao najefikasniji klub Serije A. Lacio se nalazi na trećoj poziciji, borba za titulu sa Napolijem i Juveom nije u domenu realnosti, ali mesto u Ligi šampiona se nalazi u vidokrugu "nebeskoplavih".

Sergej je postigao nova dva gola za Rimljane, a novinari u Italiji ponovo su morali da se "razmahnu" pošto ih je naš igrač po ko zna koji put ove sezone zadivio.

"Nema veze što nije bilo Imobilea, Sergej je pokrenuo mašinu za golove, sa ovakvim Srbinom, Lacio je tim koji je blizu Lige šampiona", piše "Korijere delo Sport".

"Nezadrživ je, leva, desna, svejedno, fenomen", dodaju u drugim medijima, a "Tutosport" kaže da je ovo bio pravi način da Sergej proslavi 100. meč za "Orlove".

U poslednje vreme se pominje i mogućnost da Srbin ostane u Laciju i naredne sezone ukoliko tim iz prestonice izbori plasman u Ligu šampiona.

U tom slučaju predsednik Klaudio Lotito je najavio da neće biti pregovora sa Juventusom, koji se dugo meračio da privoli Sergeja u Torino. Glavni razlog je ponašanje "Stare dame" i pokušaj da navedu Keitu da izdejstvuje odlazak u Torino. U svakom slučaju, i cena je previsoka za Juve, videćemo šta će se desiti, ali svejedno Sergej igra fantastična.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading