MILIONI NA BALKANU: Siti grupa KUPUJE lidera prvenstva!

Autor:

Sport

24.09.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Engleske, Španije, Italije, Francuske, Amerike, Australije, Japana, Urugvaja, Kine i Belgije, po prvi put na tržištu stare Jugoslavije.

MILIONI NA BALKANU: Siti grupa KUPUJE lidera prvenstva!

Foto: Tanjug/AP

Siti fudbal grup (CFG) u svom vlasništvu ima klubove iz Engleske, Španije, Italije, Francuske, Amerike, Australije, Japana, Urugvaja, Kine i Belgije.

Najveći je Mančester siti, a tu su i neki manji poput belgijskog Lomela, grad od 30.000 stanovnika, čija je i vrednost porasla značajno sa kupovinom tima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija slave gol protiv Njukasla

Siti grupa ima ekipe na svim meridijanima, a kako se može čuti, zainteresovana je za ulazak na prostor bivše Jugoslavije.

Prema pisanju "Ekipe" Siti grupa zainteresovana je za kupovinu ljubljanske Olimpije koja posle 10 kola ima dever pobeda i jedan poraz, sa 27 bodova na prvom mestu, čak osam više od prvog pratioca Celja.

Navijači ipak očekuju više pošto nisu na istim talasnim dužinama sa aktuelnom upravom.

Glavni razlog zašto je klub iz prestonice Slovenije je odbran je Albert Rijera, trener "zmajčeka" koji ma odlične i jake veze i odnose sa ljutima u Siti grupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading