ITALIJAN SE NUDI "SVECIMA": Manćini želi da trenira PSŽ

Autor: Tanjug

Sport

19.01.2018

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Zenita iz Sank Peterburga Roberto Manćini preporučio je samog sebe za klupu Pari Sen Žermena u trenutku kada je neizvesna sudbina Unaija Emerija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Manćini želi da napusti Rusiju

Sve češće se spominje da Emeri, ukoliko ne donese trofej Lige šampiona, neće biti trener PSŽ najkasnije do početka sledeće sezone, sa spekulacijama da bi Manćinijev sunarodnik Antonio Konte mogao da bude naslednik.

- Voleo bih da budem trener PSŽ-a. Zašto da ne, ako postoji mogućnost? Možeš da budeš dobar trener koji radi odličan posao, ali u fudbalu se sve menja za jedan dan. Nisam imao kontakt sa čelnicima PSŽ-a, ali nikad se ne zna šta može da donese budućnost - rekao je Manćini.

Manćini, koji je nezadovoljan životom u Rusiji, nahvalio je igrački kadar Parižana.

- PSŽ ima fantastične igrače, svaki trener bi voleo da radi sa njima. Ima Nejmara i Mbapea i sa njima velike šanse da osvoji Ligu šampiona ove ili narednih godina - kazao je italijanski stručnjak.

Manćini je tokom karijere uglavnom radio u klubovima sa velikim budžetom, pre Zenita je dva puta vodio Inter, Mančester Siti, Galatasaraj, kao i Lacio i Fiorentinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading