Španci i Italijani se sukobili zbog srpskog fudbalera!

Autor:

Sport

18.01.2018

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Levantea Huan Munjis izjavio je da ne postoji ni procenat šansi da ovaj klub vrati Srbina Sašu Lukića u Torino, koji ga je ranije poslao u španski klub na pozajmicu.

RepublikaFoto: instagram.com/levanteud
Lukić će ostati i dalje u Španiji

- Čuli smo da Torino hoće da vrati Lukića. I ja želim Ronalda, ali mi ga Zidan ne da. Ne postoji mogućnost da nas Lukić napusti do kraja sezone - rekao je Munjis. 

Problem je nastao zbog toga što u ugovori o pozajmici postoji klauzula da ukoliko bivši igrač Partizana ne odigra najmanje 50 odsto utakmica Levante mora da plati penale u iznosu od 500.000 evra. 

Lukić je u prvom delu sezone odigrao samo pet utakmica, tri u Primeri, što je veoma iznerviralo predsednika Torina Urbana Kaira, koji je najavio povratak Srbina, ali odmah posle toga došlo je do zaokreta. 

U poslednje vreme Lukić je u timu, odigrao je veoma dobro protiv Sevilje i Barselone i kako stvari stoje u drugoj polovini Primere imaće značajnu minutažu da bi Levante "uštedeo" 500.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading