Srbija u novim dresovima na Mundijalu!

Autor:

Sport

18.01.2018

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije neće nositi dresove proizvođača sportske opreme "Umbro" na Svetskom šampionatu u Rusiji. FSS je izabrao novog tehničkog sponzora sa kojim će ugovor biti potpisan u narednim danima.

RepublikaFoto: Starsport
Srbi neće nastaviti saradnju sa "Umbrom"

Ugovor sa "Umbrom" je istekao, a bilo je ponude iz Kine, kao i "Pume", odnosno "Adidasa". Međutim, odlučeno je da naši igrači nose opremu marke "Puma" u Rusiji ovog leta.

Najveći deo "kolača" kada je reč o oblačenju reprezentacija na Mundijalu imaju "Najki" i "Adidas", a u "Puminim" dresovima će igrati Urugvajci i Švajcarci protiv kojih će Srbija igrati u grupi na SP. Pored ovih selekcija oni oblače još Italijane, Austrijance, Čehe i Slovake, koji se nisu kvalifikovali na Mundijal.

Srbija prvi meč na šampionatu igra protiv Kostarike 17. juna u Samari, a novi dresovi će biti promovisani tokom pripremnog perioda i prijateljskih utakmica koje će "Orlovi" igrati uoči starta šampionata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading