‘BBC’ ide u istoriju, ‘NHL’ dolazi!

Autor:

Sport

17.01.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle 18 odigranih kola Real Madrid ima 19 bodova manje od lidera Barselone. To je kap koja je prelila čašu pa je Florentino Perez rešio da krene u kompletnu rekonstrukciju tima.

RepublikaFoto: Tanjug
BBC trio od sledeće sezone neće biti u Realu

Mediji u Španiji spekulišu da je prvi čovek ‘kraljevskog kluba’ odlučio da napravi neke nove ‘galaktikose’. To jest da će sve već narednog leta na transfer pijaci naći dosadašnji ‘BBC’ trio i da će polako otići u istoriju. U prevodu to znači da kofere polako pakuju Karim Benzema, Geret Bejl i Kristijano Ronaldo.

Perez želi nove "Galaktiokose", a njih bi trebalo da predvodi novi ‘NHL’ trio. Činili bi ga Nejmar, Eden Azar i Robert Levandovski.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar je na vrhu želja

Prva i najveća želja Reala je krilni napadač ‘svetaca’ Nejmar, koji iako je tek pre šest meseci stigao u ‘grad svetlosti’ nije baš presrećan i rado bi se vratio u Španiju, u Barsu će teško, a Real ga čeka raširenih ruku. Navodno, ‘kraljvski klub’ bi Parižanima platio i do 400 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar već dugo se pominje kao velika želja Reala

Druga želja je Eden Azar, Belgijanac se zastio igranja u Londonu, pa čak i ne krije da bi voleo jednog dana da obuče dres najslavnijeg svetskog kluba. Cena trenutno nije mala, mada šta će Čelsiju nezadovoljni Azar, kada bi mogao da zaradi i do 150 miliona evra.

RepublikaFoto: instagram.com/rl9
Robert Levandovski je dva puta do sada odbijao Real

Sledeća želja je ‘gol mašina’ Robert Levandovski. Poljak je ušao u 30. godinu života, u Minhenu je već četiti godine i nema sumnje da bi Real mogao da bude njegova poslednja stanica u sjajnoj karijeri. Kod Roberta bi Real morao da potroši mnogo manje novca nego kod prethodne dvojice, mada Bajern ima čvrst ugovor sa njim. Vrednost na tržištu je 80 miliona evra.

Kada je reč o ostalim igračima, ponovo se pominje golman David De Hea. To bi mogao da bude het-trik za Španca, jer se već dva leta nalazi na vrhu liste želja ‘kraljevskog kluba’.

Jedno ime se pominje i kao mogući ‘džoker’ ako recimo ne dođe do dogovora sa Robertom Levandovskim. Želja je Mauro Ikardi iz Intera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading