REMONT U REALU: Perez se odriče Ronalda, Benzema i Bejla, a stvara nove "galaktikose"

Autor:

Sport

17.01.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Reala Florentino Perez odlučio je da se na kraju sezone odrekne Kristijana Ronalda, Karima Benzeme i Gereta Bejla.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sprema se remont u madridskom klubu

Španski mediji navode da će se čuveni trio BBC raspasti na kraju sezone. Ronaldo i Benzema su u lošoj formi, dok Bejl ima velikih problema sa povredama.

Prvi čovek Reala je navodno odlučio da na kraju sezone izvrši remont i da proda trojicu igrača. Perez navodno priprema nove "galaktikose", koje bi predvodili Nejmar, Eden Azar i Robert Levandovski. On želi da u napadu stvori triling - NHL.

Nejmar je trenutno član Pari Sen Žermena, a iako su mediji pisali da je njegov  transfer u PSŽ samo usputna stanica do Madrida, čelnici francuskog kluba tvrde da to nije tačno.

Azar je velika želja trenera Reala Zinedina Zidana, a Belgijanac još nije produžio ugovor sa Čelsijem. Neki mediji tvrde da Belgijanca na kraju sezone očekuje veliki transfer i to u madridski klub.

Real planira i napadu i fudbalera Bajerna Roberta Levandovskog. Real i Poljak su pre dve godine vodili pregovore, ali je iskusni napadač odlučio da ostane u Minhenu. Levandovski u avgustu puni 30 godina, a ovo je za njega poslednja šansa da dođe u Madrid. 

Perez navodno želi i Maura Ikardija i Harija Kejna, ali "Marka" tvrdi da su Nejmar, Azar i Levandovski prvi na listi žela predsjednika Reala u planiranoj rekonstrukciji tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading