Konte "otvorio kartre" pred FA Kup

Autor:

Sport

16.01.2018

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Antonio Konte otkrio je da neće moći da računa na Seska Fabregasa u utakmici protiv Norviča u FA Kupu, te da nije siguran hoće li Eden Azar igrati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Plavci u subotu dočekuju Norvič u revanš meču trećeg kola FA Kupa, pošto su prvi odigrali bez golova.

- Dobro je što ne primamo golove, ali je loše što ih i ne dajemo. Biće to važna utakmica za nas. Moraćemo dobro da se potrudimo kako bismo postigli gol, pobedili i plasirali se u 1/16 finala. Moraćemo da budemo koncentrisani - kazao je Konte. 

Kada je reč o povređenim igračima, italijanski stručnjak je otkrio:

-  Kejhil je povređen, ali nije ništa ozbiljno. Ima problem sa mišićem. Što se Seska tiče malo je ozbiljnije i on neće moći na teren.

Upitan zašto Azara nije duže držao u igri, Konte je rekao:

- Pričamo o igraču koji je do skoro bio teško povređen i koji je operisan. Uglavnom u tim situacijama morate da obratite pažnju. Tokom sezone možete da imate uspone i padove. U ovom momentu mi nije bitno je li on nezadovoljan zbog toga. Ja sam trener. Ja odlučujem. Nije bitno da li je igrač srećan ili ne. Moj prvi zadatak je da uradim ono što je najbolje za klub, ne da činim sve ostale srećnim. U suprtonom bismo bili 20. na tabeli. Ne brinem se jesu li srećni, razmišljam samo o pobedama.

Prethodnih dna pisalo se i da će Čelsi angažovati Aleksisa Sančesa, iako je sve izvesnije da će Čileanac u Mančester junajted.

- Mislim da ga nećemo dovesti. Ne znam, ne bih da komentarišem...

Meč na "Stanford Bridžu" na programu je u subotu od 20.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading