Budi i ti deo Zvezdine akcije o kojoj će pričati Evropa

Autor:

Sport

27.07.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo stadion u dresu srpskog šampiona.

Budi i ti deo Zvezdine akcije o kojoj će pričati Evropa

Foto: Starsport

Crvena zvezda u sredu 3. avgusta započinje novu evropsku odiseju, a prvi rival biće jermenski Pjunik.

Crveno-beli se vredno spremaju za premijerni na međunarodnoj sceni, a njega željno iščekuju i navijači. Oni su pokrenuli akciju u kojoj pozivaju sve pristalice kluba da na stadion dođu u Zvezdinim dresovima.

Tom pozivu pridružila se i naša redakcija, pa ćemo svakog dana deliti po jedan dres najtrofejnijeg srpskog kluba na našim društvenim mrežama. Da biste i vi bili deo tog spektakla posetite ovaj LINK, ispratite instrukcije i učestvujte u nagradnoj igri. 

Srpski šampion i ove sezone za cilj ima plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a za tako nešto biće mu potrebna i ogromna podrška vernih navijača, koje u velikom broju na stadionu priželjkuje i kapiten Milan Borjan.

- Očekujem punu Marakanu na evropskoj premijeri. Navijači su bili sjajni i u dva uvodna kola kada smo igrali na našem stadionu, oduševili su nas i bodrenjem i posetom, tako da sam siguran da će na prvom evropskom meču da ispune stadion. Još zanimljivije je to što će svi da dođu u dresovima, tako da će atmosfera sigurno biti nezaboravna. Jedva čekam utakmicu - rekao je kapiten crveno-belih Milan Borjan.

Iskusni golman je produžio ugovor sa srpskim šampionom do 2026. godine, pa će do kraja karijere čuvati mrežu voljenog kluba.

Borjan je u dresu Crvene zvezde, do sada, osvojio ukupno sedam trofeja. Pet puta je bio šampion države, a dva puta najbolji u Kupu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 
 

Komentari (0)

Loading