Jevtović trenira sa Antalijom, Zvezda i dalje čeka

Autor:

Sport

11.01.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dolaska napadača El Fardu Bena iz Olimpijakosa, drugo pojačanje Crvene zvezde trebalo bi da bude Milan Jevtović. Problem u vezi sa dolaskom borbenog defanzivnog veziste je taj što njegov sadašnji klub Antalija i dalje čeka na imenovanje članova uprave.

RepublikaFoto: twitter.com/Antalyaspor
Jevtović i dalje čeka na razrešenje statusa u Antaliji

Antalija je rekla Crvenoj zvezdi da se "strpi još nekoliko dana", a početkom iduće nedelje biće poznato da li ostaje u Turskoj ili odlazi iz kluba. Prethodno se spekulisalo da Turci za Jevtovića traži 600.000 evra.

Jevtović je stoga morao da se pojavi na prozivci Antalije na početku priprema, a nakon razgovora sa novim rukovodstvom biće jasnije da li ovaj igrač ima dozvolu da pređe u Crvenu zvezdu.

Poslednje ime koje se priključilo Crvenoj zvezdi na pripremama sa dva dana zakašnjenja je Gejlor Kanga, koji je dobio dozvolu kluba da se kasnije pojavi na treninzima u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading