Srbija mu je iznad svega: Mitrović FENOMENALNIM GESTOM podigao naciju na noge! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči gostovanja u Stokholmu.

Srbija mu je iznad svega: Mitrović FENOMENALNIM GESTOM podigao naciju na noge! (VIDEO)

Foto: Starsport

Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović oduvek je predstavljao primer kako se treba ophoditi prema dresu sa nacionalnim grbom, a sada je još jednom dokazao svoju posvećenost reprezentaciji Srbije.

Rekorder "Orlova" po broju postignutih golova doputovao je sa saigračima u Stokholm, iako zbog žutih kartona nema pravo nastupa na "Frends areni". Bez obzira što neće moći da igra, Mitar je odlučio da podrži reprezentativce Srbije tokom meča 3. kola grupne faze Lige nacija protiv Švedske.

 

 

 

 

Podsećamo, nakon dve odigrane runde, Norvežani su lideri grupe 4 B lige sa maksimalnim učinkom, Srbija i Švedska su sakupile po tri, dok je Slovenija na začelju, bez osvojenog boda.

"Orlove" 12. juna očekuje gostovanje "zmajčecima" kojim će biti zatvoern junski ciklus, a selektor Dragan Stojković Piksi imaće na raspolaganju Mitrovića za taj duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading