SUPERLIGA SRBIJE: Pobeda Nišlija, Lalat iščupao bod!

Autor:

Sport

26.04.2022

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog iz Niša slavili su na svom terenu protiv Vojvodine (1:0), dok su Mladost i Radnički Kragujevac remizirali (0:0) u mečevima Superlige.

SUPERLIGA SRBIJE: Pobeda Nišlija, Lalat iščupao bod!

Foto: Starsport

Izabranici Radoslava Bataka ostvarili su izuzetno bitan trijumf u nastojanju da se domognu četvrte pozicije koja vodi u evropska takmičenja.

Strelac jedinog pogotka bio je Japanac Mićibući u 49. minutu. Nišlije su sada na željenom četvrtom mestu sa 47 bodova, tri više od Voždovca i TSC-a, koji svoje mečeve igraju u sredu. 

U utakmici plej-auta Mladost i kragujevački Radnički odigrali su bez golova, a najbolju priliku na utakmici propustio je Bojović u 65. minutu, kada je njegov udarac iz penala odbranio Lukić. 

Tim Nenada Lalatovića je ovim remijem dospeo do 13. mesta, na tri manje od Spartaka koji je u sigirnoj zoni. Mladost je u sigurnoj zoni sa sedam bodova više od Kragujevčana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading