Torino se ekspresno rešio Srbina: MIHA NOGIRAN TAČNO U PONOĆ!

Autor:

Sport

05.01.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniši Mihajloviću je odzvonilo u Torinu! I to bukvalno jer, čim je na satu otkucala ponoć između srede i četvrtka, sportski direktor "bikova" Granata Đanluka Petraki pozvao je Mihu i saopštio mu da više ne radi u klubu. To je ubrzo saopšteno i na zvaničnom sajtu kluba, uz protokolarnu zahvalnost za saradnju u proteklih 18 meseci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihi poraz od Juvea došao glave

KOBNI JUVE

Koban po bivšeg selektora Srbije bio je Juventus, koji je pobedom sa 2:0 eliminisao Torino u četvrtfinalu Kupa Italije. Međutim, malo je verovatno da je samo taj neuspeh bio presudan, već će pre biti da iza otkaza stoji serija loših rezultata. "Bikovi" su na poslednjih 17 mečeva ostvarili samo tri pobede uz osam remija i pet poraza. Interesantno, kada je dobio otkaz u Milanu, koji je vodio pre Torina, to je takođe bilo posle poraza od "stare dame" (2:1), tada u Seriji A u aprilu 2016. I tada je o rastanku obavešten preko telefona.

Čašu nezadovoljstva Mihinim radom u klubu prelila eliminacija iz Kupa Italije

Da je predosetio da mu se sprema rastanak sa šestim timom koji je samostalno vodio u Seriji A, najbolje govori Sinišina reakcija posle gola Marija Mandžukića za konačnih 2:0. Miha se najpre ironično smejao na propust sudije koji nije dosudio faul Kedire nad njegovim igračem Akvom, što je prethodilo golu. Zatim je načisto podivljao jer su arbitri pregledali pogrešan snimak, kontrolišući da li je Hrvat bio u ofsajdu, a ne da li je bio prekršaj.

3 pobede samo ostvario Mihin Torino na poslednjih 17 utakmica

SUZE NA RASTANKU

Mihajlović je postao prvi trener u poslednjih sedam godina koji je dobio otkaz u Torinu tokom sezone. Međutim, za razliku od rukovodstva koje je jedva čekalo da mu vidi leđa zbog "gubljenja identiteta posle povrede najboljeg strelca Andrea Belotija", igrači su teško podneli rastanak sa trenerom. Čim su čuli da je Siniša otpušten, igrači, predvođeni upravo Belotijem, usred noći su ga potražili u hotelu da se oproste. Najtužniji su bili naš Adem Ljajić, Nijang i Baseli, a prema svedočenju prisutnih, Miha je uz zagrljaje pustio i pokoju suzu. Najbliži da ga nasledi na klupi je bivši trener Napolija Valter Macari.

6 timova vodio Siniša u Seriji A kao trener i jedan kao pomoćni

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading