NISU SAMO GROBARI PRAVILI ŠTETU: Oštećena svlačionica na Marakani u kojoj su bili igrači Partizana!

Autor:

Sport

12.03.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako tvrdi direktor najpoznatijeg srpskog stadiona!

NISU SAMO GROBARI PRAVILI ŠTETU: Oštećena svlačionica na Marakani u kojoj su bili igrači Partizana!

Foto: Republika

Stefan Dičić, direktor stadiona Crvene zvezde, gostovao je na klupskoj televiziji gde je pričao o šteti koju su napravili navijači Partizana. Između ostalog, on je napomenuo da je oštećena i svlačionica gde su bili smesteni igrači crno-belih.

- Napravljena je velika materijalna šteta. Oštećeno je nešto malo manje od 4.000 stolica. Što na južnoj tribini, jedim delom i na istočnoj. Takođe, oštećeni su i čitači karata na jugu i oštećena je gostujuća svlačionica. Što se tiče stolica, hvala Bogu pa ih imamo u rezervi i već radimo na sanaciji - rekao je Dičić.

Otkrio je direktor stadiona i kako se uopšte utvrđuje šteta i naplaćuje sanacija.

Pre meča se popiše imovina, nakon utakmice delegat vrši proveru dela stadiona koji je oštećen. Sutradan inspektori dolaze na naš zahtev i vrše uviđaj i na osnovi svih tih dolazak predaje se slučaj Disciplinskoj komisiji FSS. Skupe se svi dokazi i Komisija na osnovu toga kontaktira klub koji je napravio štetu i tako se završava - zaključio je Dičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading