OVO NIJE SAMO FUDBAL: Ovo je u Srbiji MRŽNJA!

Autor:

Sport

02.03.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač iskreno o srpskom fudbalu.

OVO NIJE SAMO FUDBAL: Ovo je u Srbiji MRŽNJA!

Foto: Starsport

Ohi Omoidžuanfo

Napadač Crvene Zvezde, Ohi Omuidžuanfo, komentarisao je večiti derbi i novo okruženje u Beogradu.

- Navijači Crvene zvezde su videli šta sam uradio u Norveškoj. Očekivali su da dođem i sve to ponovim u Srbiji. To je vrlo teško. U medijima se dosta pričalo o meni, postojao je pritisak da odmah počnem da dajem golove - rekao je Ohi.

Očekivanja je, za sada, opravdao postigavši gol na 166. večitom derbiju.

- Bilo je jako emotivno. Jedva se sećam kakav je taj osećaj. Bila je to samo radost, i opijenost emocijama. Lepo je biti u mogućnosti ispuniti očekivanja. Bilo je apsolutno fantastično - zadovoljno je izjavio.

Prokomentarisao je i atmosferu na derbiju, koja važi za jednu od najintezivnijih u evropskom fudbalu.

 - Bilo je apsolutno divlje, apsolutno fantastično. Gotovo je nemoguće to opisati, jer morate da doživite. Nikada ranije nisam doživao takav pritisak. Od prve sekunde počinju varnice. Apsolutno ludo iskustvo - opisao je Norvežanin.

 

 

Komentarisao je i domaće navijače.

- Oni su se zaljubili u mene, ja sam se zaljubio u njih. Pojedini navijači su došli i do mog broja telefona. Jedan me je predstavio kao supermena. Odmah sam podelio tu objavu. Kada je neko odlučio da seče i lepi, pravi fotomontaže, zaslužio je da ga nagradim - podelio je svoja osećanja.

Zatim je i dodao.

- Ovo u Srbiji je mržnja. Nije to samo fudbal. U Norveškoj kada se sastanu Lilestrem i Molde, reč je o sportu. Ovde postoji istorija mržnje između dva kluba. To je skoro bitka na život ili smrt. Srećan sam što sam to doživeo. Ovo je sasvim druga kultura. Treniramo vrlo jako i u sred sezone, iako imamo mnogo utakmica. To je srpski mentalitet, i morate da izdržite. Nema ovde lakog oporavka. Kada odigramo utakmicu, već sutradan treniramo jako - iskren je bio Ohi.

Nije isključio mogućnost da će se u dresu reprezentacije Norveške suoči sa reprezentativcima Srbije u Ligi Nacija.

- Nisam mnogo o tome razmišljao, ali postoje ljudi ovde koji su me pitali da li ću igrati za Norvešku protiv Srbije. Norveška ima veliki broj kvalitetnih napadača, i nije uopšte lako nekome zauzeti mesto. Samo moram da radim posao najbolje što mogu. Ako budem davao golove, pratiće me - zaključio je.

Podsećamo vas da će se Srbija i Norveška susresti drugog juna ove godine u Ligi Nacija u okviru četvrte grupe Lige B. Sa njima u grupi su još i Švedska, kao i Slovenija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading