Iliev raspršio sve nade: TAVAMBA SIGURNO ODLAZI U JANUARU

Autor:

Sport

26.12.2017

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je informaciju koja se već neko vreme provlačila kroz medije - snažni kamerunski špic Leandre Tavamba napustiće u narednom prelaznom roku klub iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Iliev ne želi da otkrije ko će doći umesto Tavambe

- U ovom momentu Tavamba je najbolji igrač na Balkanu. Fantastičan je, ima odličnu sezonu u Superligi i Ligi Evrope. Mnogo klubova je zainteresovano za njega, iz Evrope, ali i Azije. Napustiće Partizan 99 odsto, a videćemo gde će nastaviti karijeru. Zavisiće od ponude koju dobijemo za njega, ali i Tavambinih želja - kazao je Iliev za Sport24.

Na pitanje ko bi u prvoj postavi mogao da zameni Tavambu, odnosno da li će neko pojačanje doći u klub, Iliev je ostao rezervisan.

- Ne bih da pričam o tome - kratko je uzvratio Iliev.

Direktor crno-belih se osvrnuo i na to koliko je Đurđević letos nedostajao ekipi kad je prešao u Olimpijakos.

- Letos smo ostali bez dva igrača, koji su zajedno postigli 54 gola. Bilo smo u problemu kada je otišao. Ali, dobro smo odradili prelazni rok, i imamo bolji tim nego prošle sezone. Urošu je potrebno malo vremena da se prilagodi, verujem da će biti sve bolji. Mislim da bi Đurđević mogao da napravi dobru karijeru, posebno ako postigne 15-20 golova. Ima kvalitet, a kada ste mladi i tim veruje u vas sve je lakše. 

Iliev se osvrnuo na dobre rezultate srpskog fudbala ove godine, kao i na činjenicu da u Srbiji postoji još dobrih timova pored Partizana i Crvene zvezde.

- Dva naša najbolja kluba, Partizan i Zvezda su prošli u nokaut-fazu Lige Evrope, reprezentacija se kvalifikovala na Svetsko prvenstvo. Fudbal je kao život, sve može da se promeni u jednom momentu, ali sada dobro stojimo i napredujemo. Takođe, ima prostora da još napredujemo, u Srbiji ima još dobrih timova, koji mogu da pobede Partizan i Zvezdu. U FSS su novi ljudi, kao i u Partizanu i Zvezdi. Kada naporno radite, imate viziju i nove ideje, napredujete - kazao je Iliev koji nije želeo da priča o neredima na minulom večitom derbiju u Humskoj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading