I Stouk se uključio u trku za Tošića, BEŠIKTAŠ TRAŽI MAKAR 5 MILIONA!

Autor:

Sport

26.12.2017

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski štoper Duško Tošić nezamenljiv je član startne postave turskog prvaka Bešiktaša, a njegove dobre partije nisu prošle neopaženo ni među timovima engleske Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tošićeve dobre partije primećene u Premijer ligi

Nakon što su 32-godišnjeg štopera tražili predstavnici Totenhema, u trku se uključio i Stouk. Svakako da su "Pevci" atraktivniji tim za nastavak karijere, ali je sigurno da bi Tošić u Stouku imao zagarantovano mesto u prvoj postavi.

"Potersi" su ove sezone tim sa najlošijom odbranom u Premijer ligi, pošto su nakon 19 utakmica kapitulirali čak 40 puta i menadžer Mark Hjuz stoga očajnički traži pojačanja u zadnjoj liniji tima.

Međutim, Tošić i ne pomišlja o odlasku sa Bosfora. - Imam ugovor do 2019. godine i planiram da u ovom klubu zaršim karijeri - citiraju turski mediji Tošićevu izjavu.

ovog leta je potpisao novi ugovor po kome zarađuje 1.250.000 evra po sezoni, a pritom dobija i 4.000 za svaku utakmicu. Ugovor će automatski biti produžen do 2020. ako Tošić u ovoj i u narednoj sezoni odigra barem 60 utakmica. On je već do sada sakupio 22 nastupa, pa je vrlo verovatno da će brojka od 60 mečeva sledeće sezone pasti.

Sada se šuška da Bešiktaš ponude ispod 5.000.000 evra ne bi ni uzimao u razmatranje. Za igrača od 32 godine nije to mali novac, ali svakako da Totenhem i Stouk imaju mogućnosti da ponude ovu svotu čelnicima turskog prvaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading