Katai napušta Alaves, ali ne i Španiju!

Autor:

Sport

25.12.2017

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai nije zadovoljan trenutnim statusom u Alavesu, pošto je ove sezone samo 52 minuta proveo na terenu. Čini se da je rastanak dve strane neminovnosti, a interesenata ima u španskoj drugoj ligi.

RepublikaFoto: youtube.com/DeportivoAlavés
Katai više nema šta da traži u Alavesu

Prema vestima sajta "Campeones", srpski fudbaler nije zadovoljan svojom pozicijom u timu i želi da napusti klub kako bi našao bolje mesto za razvoj karijere i mesto gde bi mogao više da igra.

Takođe, ističe se da ima ponudu Numansije, trenutno petoplasiranog kluba Segunde.

Katai ima važeći ugovor do 2019. godine sa Alavesom, ali dve strane intenzivno rade na dogovoru prema kom bi srpski fudbaler bio slobodan u izboru nove sredine.

Katai je u karijeri igrao za Vojvodinu, Olimpijakos, OFI, Platanijas, Crvenu zvezdu i od 2016. godine je u Alavesu. Igrao je i za mladu i A reprezentaciju Srbije.

Poslednjih dana se pominjao i njegov povratak u Crvenu zvezdu, ali se čini da će prvo pokušati da iscrpi sve opcije koje ga ostavljaju u inostranstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading