Grci tražili Mitrovića, ali su se predomislili kada su čuli cenu!

Autor:

Sport

25.12.2017

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač već mesecima tavori u Njukaslu, Benitez ga drži na klupi bez neke perspektive da će se to promeniti u skorijoj budućnosti. Nakon što je grčki prvak Olimpijakos počeo da se raspituje za njegove usluge, španski stručnjak ih je žestoko razočarao...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mitrović ne može da mrdne iz Njukasla, a Benitez ga drži na klupi

Menadžer "Svraka" je izjavio za engleske medije da će o prodaji našeg reprezentativca razmisliti samo pod uslovom da neko od klubova ponudi 17 miliona evra.

- Mitrović je dobar i vredno trenira. On je neko ko voli da trenira dobro. Nažalost, u ovom trenutku nemamo ponudu od 17.000.000 evra ni za jednog od naših igrača, što bi nam omogućilo da kupimo nekog - poručio je Benitez.

To bi značilo da Olimpijakos obori sve postojeće rekorde grčkog fudbala i učini Mitrovića najplaćenijim igračem u njihovoj istoriji. Takav scenario nije verovatan, pa će Grci pojačanje u napadu potražiti na drugoj strani.

Pored Olimpijakosa za Srbina se raspituje VBA, dok su Kristal palas i Anderleht spremni da Mitrovića angažuju jedino putem pozajmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading