Kod kuće je najlepše: BIVŠI REPREZENTATIVAC PONOVO U CRNO-BELOM?

Sport

25.12.2017

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Sportinga iz Lisabona i bivši reprezentativac Srbije Radosav Petrović skoro sigurno će postati prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku.

RepublikaFoto: Starsport
Petrović iz perioda kada je nosio dres sa nacionalnim grbom

Klub iz Humske je od ranije dao dozvole Marku Jevtoviću, a u slučaju dobre ponude i Evertonu Luizu, da napuste tim MIroslava Đukića u slučaju adekvatnih ponuda. Na njihovo mesto mogli bi da dođu Radosav Petrović i Saša Zdjelar, ali uz napomenu da je ovaj prvi gotovo već sada jednom nogom u starom jatu.

Petrović, koji je najbolje godine igračke karijere proveo upravo u crno-belom dresu, nalazi se u drugom planu kod trenera Sportinga Žorža Žesusa, koji je uglavnom sedeo na klupi i nastupao u dva kup takmičenja. Pre mini pauze imao je sastanak u Lisabonu i zatim sa ljudima iz Humske, kako bi se vratio u Srbiju.

Velikan iz Lisabona neće budzašto prodati Petrovića, kome aktuelni ugovor ističe tek za dve i po godine, ali zato nemaju ništa protiv da vižljastog vezistu ustupe Partizanu na pozajmicu od šest meseci do godinu dana opciono.

Pošto je zaista komplikovana procedura (visoke finansije) da popularni Raća definitivno napustiti „lavove“, sledeći korak treba da bude poznat posle novogodišnjih praznika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading