ZLATAN UZBURKAO SAN SIRO! Detalj koji bi mogao da odredi sudbinu Lazetića!

Autor:

Sport

30.01.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđnanin, koji ima 40, godina i dalje igra na visokom nivou, ali u poslednje vreme neretko zbog problema sa povredama, mora da odsustvuje.

ZLATAN UZBURKAO SAN SIRO! Detalj koji bi mogao da odredi sudbinu Lazetića!

Foto: AP Photo/Luca Bruno

Zlatan Ibrahimović

Poslednju je doživeo na derbiju protiv Juventusa, kada je zbog povrede Ahilove tetive morao da teren napusti u 28. minutu, a taj problem stavlja znak pitanja na njegov nastup u milanskom derbiju, koji se igra 5. februara.

Šveđanin ima ugovor sa Milanom do kraja sezone, a prema pisanju "Gazete delo Sport", uprava "rosonera" upravo zbog učestalih povreda i dalje razmatra da li da mu ponudi nastavak saradnje. Ako se Ibrahimović bude pitao, dileme nema, on je spreman da i dalje igra i ne želi u penziju.

- Normalno je da ste sa 40 godina u svom domu, da zapalite cigaru i zadovoljno uživate u uspomena na karijeru koju ste imali. Ja još nisam spreman da zapalim tu cigaru - rekao je Ibrahimović za "L'Ekip".

Ove zime, mladi srpski napadač Marko Lazetić je pojačao redove Milana, a upravo bi Zlatan trebao da mu bude glavni tutor i čovek koji će mu svojim iskustvom pomoći u periodu adaptacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading