DIREKTORU FIORENTINE PREKIPELO! Navijači moraju da znaju istinu!

Autor:

Sport

05.01.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku nagađanja o destinaciji na kojoj će Dušan Vlahović nastaviti karijeru, oglasio se i Džo Barone, direktor Fiorentine.

DIREKTORU FIORENTINE PREKIPELO! Navijači moraju da znaju istinu!

Foto: Tanjug/AP, Pixabay

Dušan Vlahović

Nižu se timovi koji su zainteresovani za Vlahovića i deluje da je pitanje momenta kada će on napustiti Firencu. Navijači "Viole" nadaju se da bi do produžetka saradnje ipak moglo doći.

Džo Barone, osvrnuo se na izjavu menadžera Darka Ristića, da klub ne čini dovoljno kako bi zadržao Vlahovića!

- Pročitao sam šta je rekao, ali njegov intervju nije prošao autorizaciju, nešto slično kao slučaj Romelua Lukaku. Ne smemo da prevarimo navijače. Nikad nam nije dao opcije, niti osmislio drugačije scenarije - poručio je Džo Barone na predstavljanju Džonatana Ikonea

Prema navodima iz Italije, agenti Dušana Vlahovića, tražili su platu od 5.000.000 evra u prvoj godini ugovora, koja bi se zatim uvećala na 6.000.000 evra u naredne tri godine. Za sebe su tražili bonus od 5.000.000 evra, kao i deset procenata od sledeće prodaje. Navodno, jedino oko čega su se složili, predstavlja otkupna klauzula od 75.000.000 evra!

- Znaju da pregovori o nastavku saradnje traju duže od godinu dana. Krajem novembra, naš predsednik Roko Komiso se sastao sa Ristićem, koji je tražio duplo više u poređenju sa poslednjom ponudom, pokazujući totalni nedostatak poštovanja prema Fjorentini i njenom prvom čoveku - izjavio je Barone

Trenutno nema razumevanja između zainteresovanih strana. Ono što Fiorentina nudi je ugovor na tri, a ne četiri godine, u kojoj bi plata u prvoj godini bila 4.000.000 evra, a u poslednje dve godine 5.000.000 evra. Bonus od 3.000.000 evra pripao bi menadžerima.

- Ne smemo da varamo pristalice, moramo da im saopštimo istinu. Ne želimo da budemo taoci ove situacije, kad ekipi ide dobro - završio je Barone

Ostaje da se vidi da li će Vlahović već ove zime napustiti Firencu ili će nekim čudom ipak zadužiti ljubičasti dres za naredne sezone!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading