GOTOVO JE: Aleksa Vukanović POTPISUJE!

Autor:

Sport

02.01.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksi Vukanoviću, doskorašnjem ofanzivcu Crvene zvezde, istekao je ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana, a sada se nazire njegova nova destinacija.

GOTOVO JE: Aleksa Vukanović POTPISUJE!

Foto: Starsport

Aleksa Vukanović

Naime, Vukanović se nalazi na meti mađarskog Honveda, kao i klubova iz Saudijske Arabije, a posebno je atraktivan jer bi mogao da potpiše bez obeštećenja.

Bilo kakvu odluku da donese, jasno je da je njegova misija u Ljutice Bogdana završena. Vukanović je tokom jesenje sezone pao u drugi plan kod trenera crveno-belih Dejana Stankovića, a poslednji meč odigrao je u Bačkoj Topoli, protiv TSC-a (3:2), kada je na terenu proveo 70 minuta.

Podsetimo da je 29-godišnji Vukanović na "Marakani" od 2019. godine kada je stigao iz kruševačkog Napretka, a u međuvremenu bi epilog trebalo da dobije saga oko još jednog prvotimca Zvezde kome je istekao ugovor, a radi se o Slavoljubu Srniću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading