RONALDO POSTAVIO ULTIMATUM? Zidan: O svemu ćemo pričati posle praznika

Autor:

Sport

22.12.2017

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Reala Zinedin Zidan nije želeo da priča o zahtevu najboljeg igrača madridskog kluba Kristijana Ronalda za povećanjem plate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan i Ronaldo

Portugalac je u petak odradio trening sa ekipom i biće spreman za subotnji "El klasiko" protiv Barselone.

Pojedini španski mediji preneli su prethodnih dana da je Ronaldo od čelnika Reala tražio reviziju ugovora i platu kao što ima Lionel Mesi u Barseloni. Argentinac je posle produženja ugovora dobio godišnju platu od 50 miliona evra po sezoni. Ronaldo sada zarađuje svega 20-ak miliona evra godišnje.

- On je 100 odsto fokusiran na meč sa Barselonom. Neću da ulazim u stvari koje nemaju veze sa terenom, za mene je najvažnije da je on spreman da igra onako kako zna. Mogu samo da kažem da zaslužuje maksimalno poštovanje kluba, zbog svega što je uradio do sada. Nama je sada u mislima samo sutrašnji meč, a posle praznika razgovaraćemo o drugim stvarima - kazao je trener Reala Zinedin Zidan.

Real zaostaje čak 11 bodova za Barselonom.

- Nismo nervozni. Moramo da razmišljamo o tome kako da odigramo dobar meč, a ne o tome da li imamo 11, osam ili 25 bodova manje. Moraćemo da odigramo dobar meč protiv veoma dobrog rivala", rekao je Zidan i dodao:

- To je bez sumnje najteži meč sezone, jer su utakmice Reala i Barselone uvek lepe, ali uvek i teške. Nas to inspiriše. Igrači žive za utakmice poput ove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading