STANOJEVIĆ SE RAZGOROPADIO: Trener Partizana BESNEO na novinara - HOĆETE DA VAM NACRTAM (VIDEO)

Autor:

Sport

14.12.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoći Partizanovog gostovanja u Gornjem Milanovicu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca i tako staviti ruku na trofej jesenjeg prvaka, održana je konferencija za medije u Humskoj. Trener Aleksandar Stanojević je odogovarao na pitanja novinara ali mu se jedno posebno nije dopalo...

STANOJEVIĆ SE RAZGOROPADIO: Trener Partizana BESNEO na novinara - HOĆETE DA VAM NACRTAM (VIDEO)

Foto: Starsport

Aleksadnar Stanojević

Naime, jedan od novinara je upitao trenera Stanojevića da li je zadovoljan kako su njegove reči odjeknule u javnosti i da li i dalje misli ono što je rekao nakon meča sa Anortozisom. 

- Ja ne govorim da bi neko reagovao! Govorim šta osećam.! Rećiću uvek ono što mislim! Bavim se komentarima, a sada me totalno ne interesuje! Sada me zanima kako da preživimo! Nisam rekao u afektu - istakao je Stanojević. 

Foto: Starsport

 

Da li je nešto isprovociralo trenera crno-belih da tako reaguje, glasilo je naredno pitanje.

- Šta može da me isprovocira posle ovoliko godina i ovoliko staža!? Mene koji sam prošao 100.000 stvari ovakvih i onakvih. Može da vas uhvati nešto, udari, ali ne i da vas isporvocira. To je Vaša stvar i ne interesuje me Vaše mišljenje, ako hoćete raspitajte se! Ne vidite razlog, što mi onda postavljate pitanje!? Neću da Vam objasnim kad niste videli razlog! Obavesttio sam vas na konferenciji, a sad me pitate a vidim Vas sad prvi put! Hoćete da vam nacrtam? Jel nisam bio dovoljan jasan? Možete da se slažete ili ne. Ne znam jel imate neki interes? Ne znam šta hoćete više da Vam kažem! Isto to mislim kao i tada! Isto tako razmišljam! Mi smo deo javnog posla! Ja sam trener giganta i svaki navijač mora da zna šta osećam i šta se dešava! Imam pravo da dam svoj stav! Meni se nisu svidele mnoge stvari, 1000 stavri, ali to je vaš stav i vaše pravo - burno i glasno je odgovorio Stanojević.

Taj detalj sa konferencije možete ispratiti u priloženom snimku, sa početkom na 09:40.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
aleksandar

14.12.2021 16:58

Garantujem da ovaj lik nije normalan. Covek je bas umislio da je bitan i bahato se ponasa. Sta reci za osobu koja prica da se Vucic plasi njega. Predsednik drzave da se plasi nekog pacova kao sto je on. Nijedan trener u poslednjih 20 godina se nije ovako ponasao.

test

14.12.2021 19:41

Ista fela kao Vuletic i Pantic