BOAĆI: Menadžeri rade, ja samo čekam! A, ako ostanem...

Autor:

Sport

17.12.2017

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ričmond Boaći vrlo verovatno napupta Zvezdu, ali ima poruku ako ostane.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Ričmond Boaći je jako tražen ove zime

Sjajni golgeter je privukao pažnju mnogo brojnih klubova iz zapadne Evrope, ali ima i onih iz Kine koji žele ubojitog strelca.

Boaći je svoj deo posla u prvom delu sezone odradio i sada čeka raspelt, da li će otići u kojem klubu će nastaviti karijeru.

- Zahvalan sam Bogu i mojim saigračima na divnom zajedničkom periodu punom uspeha i sreće. Bog nas je nagradio za našu opsesivnu ljubav prema poslu, klubu i navijačima. Srce mi je puno posle gola u derbiju i zadovoljstva naših pristalica - rekao je Boaći za Hot sport.

Brigu oko odlaska prepustio je menadžerima.

- Neću da "razbijam" glavu - idem tamo, hoće me ovaj klub, drugi nude više... Ponašam se profesionalno, vezan sam ugovorom, a kada bude nešto konkretno prelomiću da sve strane budu zadovoljne. Moji menadžeri rade svoj posao i pregovaraju. Ja sada odmaram i čekam. Imam još dve i po godine ugovora. Ako ostanem, sledi nastavak bajke u Evropi, a mislim da smo posle remija u derbiju blizi osvajanju titule. Meni je lepo u Beogradu... - istakao je 25-godišnji centarfor.

On je istakao da mu novac nije u prvom planu.

- Dođe i to kada vrediš. Svi mi hoćemo dalje, ali normalno je da si u žiži kada postigneš 42 gola za godinu dana na 52 meča. Statistika je super, a meni je Zvezda otvorila vrata, ovde sam se potvrdio i ovi dani su bili kao iz bajke - poručio je Boaći, koji je na kraju imao poruku i za navijače Zvezde.

- Čestitam im predstojeće praznike i neka uživaju u proteklim pobedama. Biće ih i u 2018. godini, neka samo veruju u ekipu, koja je pokazala moć - zaključio je sjajni napadač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading